Donje Sajlovo 140
21000 Novi Sad
+381 (0)21 232 11 94
Elcom System d.o.o. > Mašina za krimpovanje creva

Mašina za krimpovanje creva

Krimping mašina je kompaktno i optimizovano rešenje za trajno spajanje gumenih creva i plastičnih konektora sa metalnim prstenom putem plastične deformacije.

Pomoću kombinacije sistema pneumatskog cilindra i hidrauličnog booster-a postiže se sila presovanja i do 7000kg sa radnim pritiskom od 5bar. Mašina je relativno malih dimenzija i ima znatno tiši rad u odnosu na standardne mašine sa hidrauličnom pumpom. Obezbeđena je sigurnosnom barijerom (zavesom) što znači da je u potpunosti bezbedna za rad operatera. Takođe su na njoj implementirani pomoćni POKA-YOKE sistemi, kao što je industrijska kamera koja proverava prisutnost i pravilnost svih komponenti pre i posle krimpovanja i samim tim ne postoji mogućnost škarta.
Mašina ima opciju priključivanja spoljašnjih signala preko harting konektora (plug & play) i na taj način se jednostavno može proširiti broj operacija ili joj se može usloviti rad drugom mašinom. Namenski je pravljena za auto industriju, ali zbog svoje fleksibilnosti i lake promene radnog alata, ovaj princip rada se može primeniti u svim granama industrije.

Od ideje do gotovog rešenja

Naši klijenti su često iznenađeni rešenjima koje im predstavljamo; razmišljanjem izvan okvira predstavljamo nove mogućnosti:

  • Uradite više i kvalitetnije
  • Privucite i zadržite kvalitetne klijente
  • Upravljajte svojim vremenom tako što ćete za manje vremena uraditi više
  • Automatizujte posao, tako da možete da se posvetite drugim sektorima

Kako izgleda mašina u radu?