+381 21 232 11 94
Radno vreme Pon-Pet: 07:00 - 15:00
Adresa Donje Sajlovo 140, Novi Sad

Komponente

Pneumatika i hidraulika

Koristimo pneumatske i hidraulične komponente proverenih dobavljača (FESTO, SMC…). Od cilindara, ventila, tretmana vazduha do svih vrsta pneumatskih dodataka.

Razvijamo prilagođena, kompaktna i ekonomična rešenja za automatizaciju koja omogućavaju smanjenje troškova proizvodnje.

PLC

Portfolio PLC kontrolera obuhvata logičke module za jednostavne upravljačke zadatke, od klasičnih modularnih PLC-a, sve do upravljanja zasnovanog na računaru, čak i u posebno robusnoj Embedded varijanti. U zavisnosti od potrebe, ugrađujemo i programiramo kontrolere za manje zahtevne automatizacije kao i za veoma složena sistemska rešenja. U ponudi imamo različite platforme i tipove opreme (Siemens, Mitsubishi, Omron…)

PLC je projektovan da zadovolji sve složenije procese vaših mašina i sistema. Optimizujemo ga da zadovolji Vaše specifične potrebe koristeći standardizovane interfejse u hardveru i softveru, koji omogućavaju efikasnu integraciju u Vaše sisteme automatizacije.

Sigurnosne komponente

Sigurnosni prekidači su potrebni za nadzor i zaštitu sistema i operatera. Predodređeni su za čuvanje mašina i sistema u kojima su prekidi procesa ili proizvodnje mogući ili neophodni.

  • Sigurnosne svetlosne zavese
  • Elektromehanički sigurnosni prekidači
  • Beskontaktni sigurnosni prekidači
  • Sigurnosni komandni uređaji

Kablovi, konektori, moduli, senzori, napajanja...